Ray Delando is geboren op 26-3-1976 Amsterdam in de Bijlmer , als 5 jarig jongetje zong hij altijd nummers van Elvis Presley mee , zo zong hij ook het nummer (krijg toch allemaal de kolere van Danny de Munk) bij zijn oom die een kroeg opende , de mensen vonden het erg leuk om hem te zien zingen terwijl hij nog maar 8 jaar oud was.

Ray Delando deed met de eerste talentenjacht mee   in 2010  hij is dan ook 3de geworden bij de Friese mix show waar 67 deelnemers aan mee deden. Nu gaat hij langs kroegen om een leuke avond te geven met Nederlands en Engels repertoire.

een optreden van Ray Delando dan weet u zeker dat u en uw gasten deze avond niet zullen vergeten.  
Of u nu een tuinfeest geeft, een bruiloft, een ander soort privé feest of lekker in het café, alles is mogelijk.
Een optreden van Ray Delando is altijd een succes.
Ik ben een zanger / entertainer die niet alleen zingt, maar ook de mensen betrekt bij mijn optreden.
Ik zing nummers van vele verschillende bekende artiesten en mijn repertoire is dan ook heel breed , zing Nederlandstalig en Engels, van Rock & Roll , country, reggae,  jaren 80 muziek , feestnummers , levensliedjes, smartlappen tot pop. 

Ray Delando geniet als hij onderweg is om de mensen te vermaken met zijn nummers en zegt dan ook: “ik voel me een bevoorrecht mens dat ik het allemaal zo kan doen mijn passie is zingen”hij is dan ook heel erg blij met de mensen die in hem geloven als zanger, en wil ook via deze weg nogmaals iedereen bedanken, en hoopt een ieder van jullie dan ook snel wel eens te kunnen begroeten bij een van zijn optredens in den lande.

 

Recent Posts